Persbericht: Facilicom zet 655 jubilarissen in het zonnetje

PERSBERICHT
Schiedam, 26 november 2012

Facilicom zet 655 jubilarissen in het zonnetje
Facilitair dienstverlener Facilicom Services Group organiseerde op 22 november in de Broodfabriek in Rijswijk zijn jaarlijkse jubilarissenavond. Tijdens deze bijzondere avond - die als thema 'U bent een ster bij Facilicom' droeg - werden dit jaar ruim 650 jubilarissen in het zonnetje gezet. Van de 655 jubilarissen zijn 540 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 113 25 jaar in dienst en zijn er drie die een 40-jarig jubileum vierden. De steeds groter wordende groep jubilarissen toont aan dat het aantal medewerkers met een lang dienstverband binnen Facilicom van jaar tot jaar toeneemt.

Longtime employment
Facilicom streeft naar long-time employment. Dat is immers dé manier om waardevolle kennis en ervaring vast te houden en de continuïteit bij de opdrachtgevers te garanderen. 'De medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We doen er dan ook alles aan om medewerkers voor langere tijd aan ons te binden en hen een uitdagende loopbaan te bieden', vertelt Martine Geurts, vice-president directeur van Facilicom Services Group. 'Een keer per jaar organiseren wij een speciale avond waarbij de jubilarissen het echte middelpunt vormen. Tijdens deze avond worden de gasten samen met partner en leidinggevende getrakteerd op een feestelijke avond. De hoge opkomst van deze avonden – en zo ook afgelopen donderdag – toont aan dat dat bijzonder gewaardeerd wordt' vervolgt Martine Geurts.

De oprichter persoonlijk betrokken
De oprichter van Facilicom, de heer Geurts fungeert nog steeds als gastheer tijdens deze feestelijke avond. Hij speecht en feliciteert alle jubilarissen. Het is de stellige overtuiging van de heer Geurts dat deze (vaak uitvoerende) medewerkers ‘de sterren zijn die Facilicom laten stralen’. En daar wil hij ze graag persoonlijk voor bedanken.