Persbericht: Financieel dienstverlener ASR Nederland kiest voor Facilicom

PERSBERICHT
Schiedam, 11 mei 2011

Financieel dienstverlener ASR Nederland kiest voor Facilicom
Financieel dienstverlener ASR Nederland besteedt haar facilitaire dienstverlening per 1 mei uit aan Facilicom Facility Solutions (FFS). FFS wordt verantwoordelijk voor de schoonmaakactiviteiten, catering en beveiliging op de drie kantoorlocaties van ASR Nederland in Utrecht en Amersfoort. Het betreft een contract voor onbepaalde tijd.

Doorslaggevend in de keuze voor FFS was kwalitatief hoogwaardige dienstverlening gebaseerd op operational excellence en de integrale aanpak van de dienstverlening tussen de Facilicom-bedrijven. Door integrale uitvoering van de dienstverlening realiseert Facilicom aantoonbare operationele en financiële synergievoordelen voor ASR Nederland. Dit zogeheten Multiservices concept is een belangrijke pijler onder de dienstverlening van FFS. Speerpunten binnen deze integrale facilitaire
services bij ASR Nederland zijn klantgerichtheid, hospitality, innovatie en duurzame bedrijfsvoering.

FFS gaat niet alleen de bovenvermelde facilitaire diensten aanbieden, maar ook aanvullende servicediensten en de facilitaire coördinatie van het geheel. Zo staat een aantrekkelijk ingerichte coffeecorner gedurende de gehele dag ter beschikking van medewerkers en klanten, en kan er onder meer gebruik worden gemaakt van een stomerij- en vermaakservice.

ASR Nederland heeft in Facilicom een partner voor de lange termijn gevonden. Niet alleen als dienstverlener maar ook als specialist facilitaire serviceconcepten. De financieel dienstverlener wil namelijk uiterlijk in 2015 alle activiteiten gecentreerd hebben op het hoofdkantoor aan de Archimedeslaan in Utrecht, waar na grondige renovatie en de implementatie van het Nieuwe Generatie Werken de medewerkers van ASR Nederland komen te werken. FFS heeft veel ervaring met inrichtingsconcepten binnen het nieuwe werken en zal een rol gaan spelen bij het implementeren van de vernieuwde kantooromgeving.