Persbericht: Sjaak van der Linde benoemd tot P&O directeur van de Facilicom schoonmaakdivisie

PERSBERICHT
Schiedam, 27 september 2011

Sjaak van der Linde benoemd tot P&O directeur van de Facilicom schoonmaakdivisie

Sjaak van der Linde is per 1 oktober aangesteld als P&O directeur van de schoonmaakdivisie van Facilicom Services Group. Van der Linde is al vanaf 2009 werkzaam binnen Facilicom, o.a. als programmamanager van de Trigion Academie en als Manager Opleidingen bij Gom Schoonhouden. Met zijn brede ervaring als zelfstandig organisatie- en opleidingsadviseur zal hij strategische keuzes in het P&O-beleid van Facilicom doorvertalen naar de dagelijkse praktijk.

Facilicom staat momenteel aan de start van een aantal belangrijke HR-trajecten zoals het implementeren van het Nieuwe Werken en Hostmanship en het versterken van de klantgerichtheid en het talent management van de schoonmaakdivisie. Sjaak van der Linde zal hiermee de ontwikkeling van de organisatie verder vormgeven.

Van der Linde opereerde vanaf 2002 als zelfstandig adviseur en interim manager voor opdrachtgevers op het gebied van organisatie ontwikkeling en opleidingen. Daarvoor werkte hij als consultant bij o.a. Mediakabel en KPMG. Hij specialiseerde zich in het inrichten en vormgeven van leertrajecten en samenwerkingsverbanden tussen onderwijs en organisaties. Zo helpt hij organisaties operationeel beter te functioneren en medewerkers om hun talenten nog beter in te zetten. “De Facilicom schoonmaakdivisie heeft een gevestigde naam op het gebied van personeelszorg en opleidingen. Ik zie het als een grote uitdaging om het bedrijf op dit punt nog meer te ontwikkelen”, zo motiveert Van der Linde zijn carrièrestap.