Persbericht: Van Hagen nieuwe directeur business development zorg

PERSBERICHT
Schiedam, 17 oktober 2013

Van Hagen nieuwe directeur business development zorg
Met ingang van 15 september is drs. Marc van Hagen benoemd in de functie van directeur business development zorg bij Facilicom Facility Solutions, onderdeel van Facilicom Services Group. Van Hagen komt van het UMC Utrecht waar hij lid was van het directieteam van het Facilitair Bedrijf. Daarvoor was hij werkzaam in de care sector voor cateraar Albron.

De laatste jaren timmert Facilicom met aansprekende initiatieven aan de weg in de zorgsector.
Van unieke partnerships met ziekenhuizen over de hele breedte van het facilitair bedrijf tot en met cliëntenparticipatie bij de levering van dienstverlening in de gehandicaptenzorg. Het Hostmanship en het ZorgSupport-concept ontlast artsen en verpleegkundigen maximaal door de meeste voorkomende niet medische handelingen bij allround gastvrijheidmedewerkers te beleggen. Dankzij deze initiatieven speelt Facilicom een steeds grotere rol zowel in ziekenhuizen als in de langdurige zorg. Niet alleen als dienstverlener maar ook als strategische partner. Daardoor ontstond de behoefte om iemand toe te voegen aan het directieteam die zich volledig richt op het samen met zorginstellingen ontwikkelen van nieuwe dienstverleningsconcepten. Met de aanstelling van Marc van Hagen is deze functie ingevuld.

Facilicom heeft de ambitie de facilitaire partner te zijn van instellingen in de care en cure-sector.
‘Het vakmanschap, de flexibiliteit en de passie van onze medewerkers staat wat mij betreft bovenaan; zij maken richting bewoners, patiënten en gasten het verschil’, vertelt Marc van Hagen. ‘Al onze facilitaire concepten dragen daadwerkelijk bij aan het realiseren van de ambities en doelstellingen van een zorginstelling. Voor een groot deel maken we dat nu al waar. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren samen met anderen dit verder te ontwikkelen. Door goed te luisteren, door samen te werken, maar ook door een tikkeltje eigenwijs te zijn’.