2013 5jun

Axxicom biedt thuishulp in Cranendonck

2013 5jun

Vanaf 1 juli 2013 kunnen de hulpbehoevende huishoudens in de gemeente Cranendonck (Zuidoost Brabant) gebruikmaken van de professionele huishoudelijke hulp van Axxicom Thuishulp. Axxicom neemt voor deze groep mensen de zorg voor dagelijkse en wekelijkse huishoudelijke werkzaamheden uit handen, zoals het schoonmaken van de woning, wassen, strijken en bedden opmaken. De medewerkers van Axxicom Thuishulp kunnen daarnaast de boodschappen doen, maaltijden verzorgen en bieden ondersteuning aan partners of gezinsleden binnen dezelfde leefomgeving.

‘We zijn blij deze diensten in deze gemeente te kunnen bieden. Axxicom helpt cliënten zo lang mogelijk zelfstandig te wonen in hun eigen, vertrouwde omgeving, vertelt Simone Schreapler, directeur van Axxicom. ‘Axxicom zet alles in het werk om nieuwe klanten in Cranendonck op een juiste wijze te begeleiden om de hulp bij het huishouden op te starten’.

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt dat mensen met een beperking de voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het kan gaan om ouderen, gehandicapten of mensen met psychische problemen. De Wmo zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zo veel mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Axxicom is – binnen Nederland een van de grootste thuishulpdienstverleners - in ruim honderd gemeenten actief in de thuishulpdienstverlening.