2013 5jun

Axxicom levert diensten ook in Heeze-Leende

2013 5jun

Hulpbehoevenden in de gemeente Heeze-Leende kunnen vanaf 1 juli een beroep doen op de professionele huishoudelijke hulp van Axxicom Thuishulp. Axxicom neemt voor deze groep mensen in overleg de huishoudelijke taken zoals het schoonmaken, wassen en strijken voor een korte of juist voor een langere tijd uit handen.

‘Axxicom Thuishulp zorgt ervoor dat klanten snel hulp krijgen want we kennen bij Axxicom geen wachtlijsten’, vertelt Simone Schreapler, directeur van Axxicom. ‘En mocht de hulp niet passen bij de behoeften van de klant, dan stellen wij iemand anders voor. Dat heet bij ons de klikgarantie', besluit Simone Schreapler.

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt dat mensen met een beperking de voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het kan gaan om ouderen, gehandicapten of mensen met psychische problemen. De Wmo zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zo veel mogelijk zelfstandig kan blijven wonen. Axxicom is – binnen Nederland een van de grootste thuishulpdienstverleners - in ruim honderd gemeenten actief in de thuishulpdienstverlening.