Persbericht: Axxicom nieuwe thuishulpleverancier Valkenswaard

PERSBERICHT
Schiedam, 2 december 2013

Axxicom nieuwe thuishulpleverancier Valkenswaard
Per 1 januari 2014 kunnen ook de hulpbehoevende huishoudens in de gemeente Valkenswaard gebruikmaken van de professionele huishoudelijke hulp van Axxicom Thuishulp. Axxicom biedt ondersteuning in de dagelijkse en wekelijkse huishoudelijke werkzaamheden, zoals het schoonmaken, wassen, strijken en bedden opmaken. Axxicom Thuishulp kan daarnaast ook ondersteuning bieden bij de organisatie van de boodschappen, maaltijden verzorgen en bieden ondersteuning aan partners of gezinsleden.

'Axxicom is trots op deze gunning. Het gebied van de gemeente Valkenswaard sluit goed aan bij omliggende gemeenten waar wij al vele jaren naar volle tevredenheid hulp bij het huishouden leveren', vertelt Claudia Willemsens, bedrijfsmanager van Axxicom. 'Axxicom zet alles in het werk om nieuwe klanten in de gemeente Valkenswaard op een juiste wijze te begeleiden om de hulp bij het huishouden op te starten'.

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt dat mensen met een beperking de voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het kan gaan om ouderen, gehandicapten of mensen met psychische problemen. De Wmo zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zo veel mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.Axxicom is - binnen Nederland een van de grootste thuishulpdienstverleners - in ruim honderd gemeenten actief in de thuishulpdienstverlening.