2013 2mei

Axxicom thuishulpleverancier Noord-Holland

2013 2mei

Met ingang van vandaag kunnen hulpbehoevende huishoudens in Noord-Holland Noord (o.a. gemeente Alkmaar, Heerhugowaard, Castricum, Den Helder en Hoorn) een beroep doen op de professionele huishoudelijke hulp van Axxicom Thuishulp. Axxicom neemt voor deze groep mensen de zorg voor dagelijkse en wekelijkse huishoudelijke werkzaamheden uit handen, zoals wassen, strijken, bedden opmaken en ander huishoudelijk werk.

‘Axxicom is trots dat ze dit gegund heeft gekregen. Axxicom levert al aan ruim 100 gemeenten naar volle tevredenheid hulp bij het huishouden’, vertelt Simone Schraepler, directeur van Axxicom. ‘Axxicom zet ook in de regio Noord-Holland Noord alles in het werk om nieuwe klanten op een juiste wijze te begeleiden om de hulp bij het huishouden op te starten’.

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) regelt dat mensen met een beperking de voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het kan gaan om ouderen, gehandicapten of mensen met psychische problemen. De Wmo zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zo veel mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.