201311jun

De nieuwe facilitaire naam in de zorg

201311jun

Tijdens de vastgoedbeurs Provada maakten Facilicom en Strukton Worksphere een nieuw gezamenlijk label bekend: The Operators.
Onder de bedrijfsnaam The Operators bieden zowel Facilicom als Strukton een model aan dat de facilitaire dienstverlening in een ziekenhuis sterk kan verbeteren en veel kostenefficiënter kan maken.

‘Het is de overtuiging van beide bedrijven dat hard en soft facilities voor ziekenhuizen beter en goedkoper gerund kunnen worden. Onder de noemen The Operators gaan beide bedrijven dit realiseren door de jarenlange ervaring van de twee bedrijven, de naadloze aanvulling van elkaars expertises en door de beproefde constructie waarbij er een aparte BV wordt gevormd door The Operators en het betreffende ziekenhuis’, vertelt Geert van de Laar namens The Operators.

Op 29 mei maakten Facilicom en Stukton Worksphere hun strategische samenwerking op facilitair gebied binnen de zorgsector al bekend. Strukton Worksphere brengt hierbij zijn kennis en know how van hard services in terwijl Facilicom zijn expertise op het gebied van soft services levert.
Wij zijn ervan overtuigd dat wij met deze gezamenlijke benadering onze sterke positie in de Nederlandse zorgmarkt verder gaan uitbouwen. Meer informatie vindt u in onze nieuwe brochure.