201616mrt

Facilicom biedt werving en selectie-expertise

201616mrt

werving en selectie, facilicom

Facilicom is al meer dan 50 jaar dè specialist in het succesvol plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek, binnen onze eigen organisatie, die inmiddels ruim 28.000 medewerkers telt.
Deze specialistische kennis en bijbehorend netwerk bieden we per heden ook, aan externe organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar die ene facility professional die het verschil gaat maken.

Facilicom Solutions Werving & Selectie

Onze unieke aanpak gaat verder dan de klassieke W&S insteek die u tot nu toe gewend bent. Uw organisatie is uniek, dát heeft onze ervaring ons wel geleerd. Daarom bieden wij maatwerk en ontwikkelen wij een praktijkcasus volledig gericht op uw vacature, de cultuur en ontwikkelingen binnen uw organisatie, die de score op harde en zachte criteria van de kandidaten inzichtelijk maakt om zo de juiste professional te selecteren.

Meer lezen over onze Werving & Selectie modules?

Klik dan hier en ontdek welke module passend is op uw specifieke behoefte: van specifieke werving & selectietrajecten tot en met een totaalplan voor werving, selectie, selectieprocesbegeleiding, assessments en screening.