2017 8nov

Facilicom en DebatAcademie organiseren NK Debatteren Trainees

2017 8nov

nk debatteren

Op vrijdag 8 december organiseert Facilicom Group in samenwerking met de DebatAcademie voor de tweede keer het Nederlands Kampioenschap Debatteren voor Trainees. Aan dit kampioenschap zullen zowel onervaren, als ervaren debaters deelnemen. Het  kampioenschap vindt plaats op het hoofdkantoor van Facilicom Group in Schiedam.

Tijdens de dag wordt een masterclass voor beginnende en voor ervaren debaters gegeven. In de middag vertegenwoordigen de trainees hun eigen organisaties en brengen ze het geleerde in praktijk.  De winnende teams nemen het in Lagerhuisopstelling tegen elkaar op en strijden om de titel Nederlands Kampioen Debatteren voor Trainees.

 

Facilicom mede-initiatiefnemer en organisator

‘Het toernooi is ideaal voor trainees van verschillende organisaties om hun netwerk uit te breiden en ervaringen uit te wisselen. Maar vooral om kennis te maken met de kunst van het debatteren’, vertelt Gijs Weenink van DebatAcademie. ‘Wij zijn bijzonder trots dat wij mede initiatiefnemer en organisator zijn van dit mooie evenement. Met het NK Debatteren creëren we een jaarlijks terugkerend platform voor de verbinding van young professionals,’ vertelt Geert van de Laar namens Facilicom Group.

 

Deelnemende partijen

Deelnemende organisaties aan het NK Debatteren voor Trainees zijn onder meer Manpower Group, Provinciehuis Groningen, ProRail, Rijkswaterstaat, CSU, Gemeente Amsterdam, Visser en Smit, TNO, Eneco, Hospitality Group, ABN AMRO, Vebego en Facilicom Group.