201718sep

Facilicom feliciteert afgestuurde studenten

201718sep

Afgelopen donderdag studeerden een groep van 40 Facilitair Management studenten af aan de Hogeschool Rotterdam. Na afloop van de diploma-uitreiking werden alle studenten getrakteerd op een ijsje uit de Facilicom ijscokar!

Nieuw talent
Facilicom staat altijd open voor nieuw talent en gaan we graag het gesprek aan. Zo ook tijdens de diploma uitreiking afgelopen donderdag. Trainees Bas Dubbeld en Lars Tubben waren namens Facilicom aanwezig om met de studenten te praten over hun toekomst en kennis te laten maken met Facilicom en het werkveld. Lars en Bas weten als geen ander voor wat voor keuzes je staat na het behalen van je diploma. Zo is Facilicom eerder dit jaar een samenwerking gestart met de studentenvereniging SV FMR, om studenten de kans te geven om op een leuke en informele manier kennis te maken met het werkveld en Facilicom als werkgever.

Hogescholen
Naast deze ludieke actie bij de Hogeschool Rotterdam heeft Facilicom ook de FM studenten van de Haagse Hogeschool in Den Haag (met 125 afgestudeerden) en de Hanze Hogeschool in Groningen (met 50 afgestudeerden) gefeliciteerd middels een Facilitair! Magazine met persoonlijke boodschap.