2015 6aug

Facilicom geeft klanten advies over klanttevredenheid

2015 6aug

klanttevredenheid website, adviesgroep

Facilicom Facility Solutions introduceerde op donderdag 6 augustus de nieuwe adviesgroep Klanttevredenheid. Facilicom deed dat onder meer door de presentatie van een nieuwe whitepaper met de titel "Hogere klanttevredenheid in vier stappen". De adviesgroep Klanttevredenheid biedt kennis en ervaring op het gebied van klantgericht denken en handelen binnen het facilitaire domein.

Facilicom komt - in tegenstelling tot veel andere leveranciers - niet met het hoe en waarom bedrijven klantgericht moeten werken, maar met bruikbare oplossingen en tools. 'Dat doen we vanuit het door ons ontwikkelde Algemeen Periodiek Klanttevredenheidsmodel (APK-model). Over het hoe en waarom u klantgericht moet gaan werken is al genoeg geschreven, maar u wilt gewoon weten aan welke knoppen u en uw medewerkers kunnen of moeten draaien voor een tevredener interne en externe klant,' vertelt Marieke Borkus, consultant Adviesgroep Klanttevredenheid.

Alle kennis en kunde verwerkt in klantgerichte oplossingen
Het APK-model is toepasbaar in alle sectoren en organisaties. 'Het is een eenvoudig model waarmee u in vier stappen werkt aan een goede fundering, waarna u zich kunt ontwikkelen tot een presterende organisatie en vervolgens kunt uitgroeien tot een excellerende organisatie die stuurt op enthousiaste klanten en medewerkers. De meerwaarde van ons model zit hem vooral in het feit dat wij als grootste facilitaire dienstverlener van Nederland hier al onze kennis en ervaring in hebben verwerkt om het vooral in de geboden oplossingen praktisch en toepasbaar te maken. Onderzoek, praktische trainingen of spelenderwijs met uw team aan de slag, we kunnen het allemaal voor u verzorgen' vervolgt Marieke.

Eerste klanten tonen interesse in het nieuwe APK-model
De eerste klanten van Facilicom hebben al belangstelling getoond voor de nieuwe adviesgroep en het APK-model.  Er wordt dan ook verwacht dat deze adviesgroep een belangrijke pijler zal worden binnen de advies- en consultancytak van Facilicom Facility Solutions.