201521okt

Facilicom introduceert facilitaire scan voor de zorg

201521okt

gezondheidszorg, zorg, health

Op donderdag 7 oktober, tijdens de Health & Careday, lanceerde facilitair dienstverlener Facilicom Services Group de Facilicom Zorg Scan. Met deze facilitaire scan voor de zorgsector wordt inzichtelijk gemaakt waar de facilitaire verbetermogelijkheden bij zorginstellingen zitten en wordt integraal inzicht gegeven in hoe kosten, prestaties en tevredenheid zich ten opzichte van elkaar verhouden. Daarmee maakt het snel en zorgvuldig duidelijk waar mogelijkheden voor een toekomstbestendig facilitair bedrijf liggen.

De Facilicom Zorg Scan is een maximaal twee weken durende werksessie, waarin samen met het bedrijf gekeken wordt waar de facilitaire verbetermogelijkheden zitten. 'We ervaren in onze dagelijkse praktijk dat er een grote behoefte is aan een dergelijke tool binnen de zorgsector. Facilicom kan met al zijn kennis en ervaring, zeker op het terrein van facilitaire bedrijven in de zorg, een toekomstbestendige situatie creëren', vertelt Marc van Hagen, directeur business development zorg van Facilicom.

Een combinatie van benchmarks, workshop en guest journeys
De scan wordt uitgevoerd onder leiding van een ervaren procesbegeleider, in openheid, vertrouwen en transparantie, op maat voor de organisatie. De werksessie is een combinatie van benchmarks, workshops en 'guest journeys'. Op basis daarvan wordt er binnen twee weken na de werksessie een schriftelijke terugkoppeling gedaan over het verbeterpotentieel op korte, middellange en lange termijn.