2016 2feb

Facilicom komt met specifieke dienstverlening basisscholen

2016 2feb

Ouders, leerkrachten en schooldirecties zetten het welzijn van het kind en de school voorop. Klas 3, een dienstenpakket van Facilicom Solutions, specifiek ontwikkeld voor basisscholen, helpt ouders, leerkrachten en schooldirecties daarbij.

Facilicom Solutions, richt zich met Klas 3 met name op 3 thema's, namelijk veiligheid, om onbezorgd les te krijgen en te geven, gezondheid, om optimaal te kunnen presteren en bestendigheid, om voorbereid te zijn op de toekomst en om niet voor verrassingen te komen staan.

Klas 3 ontzorgt onderwijsinstellingen

'Klas 3 ontzorgt op alle terreinen. Zo dragen wij bij aan het creëren van een toekomstbestendige omgeving waarin leerlingen gezond en veilig kunnen leren. Klas 3 richt zich op alle gebruikers van het gebouw. Daarbij stellen we de veiligheid en de gezondheid van het kind uiteraard voorop', vertelt Rogier Verbeek, directeur Klant en Markt van Facilicom Solutions. 'Dit doen we bijvoorbeeld door de inzet van EHBO- en veiligheidstrainingen, het creëren van een gezond binnenklimaat en het geven van advies omtrent energie en exploitatie. Klas 3 sluit daarmee naadloos aan op de doelstellingen van een onderwijsinstelling: goed onderwijs leveren, waarbij leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen.Meer informatie vindt u terug op www.facilicom.nl/klas3