2013 5aug

Facilicom koopt zorgcontracten All In Care

2013 5aug

Facilicom verwerft met ingang van 12 augustus de zorgcontracten uit de failliete boedel van All In Care uit Den Haag. Facilicom brengt deze thuishulpactiviteiten onder bij dochterbedrijf Axxicom Thuishulp, dat op zeer korte termijn de bijna 1000 klanten van All In Care gaat bedienen.
Dat maakte het Schiedamse bedrijf maandag bekend. Een deel van personeelsleden van All in Care kan bij Axxicom Thuishulp aan de slag.

Axxicom is nu al actief als thuishulp-dienstverlener in de regio Haaglanden. Omdat All In Care failliet werd verklaard, zijn alle personeelsleden door de curator ontslagen. ‘Door de oud medewerkers van All In Care een nieuw aanbod te doen garanderen wij voor hen werk en inkomen en kunnen we er tevens voor zorgen dat de cliënten gewoon gebruik kunnen blijven maken van hun thuishulp’, vertelt Claudia Willemsens, bedrijfsmanager Axxicom Thuishulp.

Aan klanten van het officieel failliete All In Care wordt vanaf volgende week al hulp in het huishouden via Axxicom Thuishulp aangeboden. ’De continuïteit van de dienstverlening stond in deze bij de gemeente Den Haag hoog op de agenda. Het kon geenszins de bedoeling zijn dat het faillissement gevolgen zou hebben voor de thuishulpdienstverlening in de regio. Wij zijn blij dat wij op deze wijze ons steentje hebben kunnen bijdragen’, besluit Claudia Willemsens.