2014 4dec

Facilicom onthult miniatuurkantoorpand in Miniworld

2014 4dec

Woensdagmiddag 3 december heeft Paul Janssen, marketingdirecteur van facilitair dienstverlener Facilicom Services Group uit Schiedam, het eigen kantoorpand onthuld in de miniatuurwereld van Miniworld. De onthulling vond plaats in het bijzijn van nauw betrokkenen bij het project en eigen medewerkers van Facilicom. Het meest facilitaire pand van Nederland neemt ongeveer 1 m2 in beslag van de 535 m2 tellende miniatuurwereld. De overdekte familieattractie verwacht, met de kerstvakantie in het vooruitzicht, de komende paar weken veel bezoekers te mogen verwelkomen.

Waar het daadwerkelijke pand van Facilicom 15 bouwlagen telt, is de op schaal nagebouwde miniatuur zo'n 55 cm hoog. Dat maakt het gebouw het hoogste pand in de miniatuurhaven, die in Miniworld te bezoeken is aan het Rotterdamse Weena. Aan de miniatuur van het gebouw van Facilicom is 300 uur gewerkt, uren die door ruim 90.000 paar ogen per jaar zal worden beloond.

Breijer, Trigion, Gom en Tapwacht aan de slag

Over de samenwerking tussen Miniworld en Facilicom vertelt Paul Janssen meer: "We hebben een overeenkomst met Miniworld gesloten voor de bouw van het pand en het nabootsen van tien werkscènes van de divisies Breijer (bouw), Trigion (beveiliging), Gom (schoonmaak) en Tapwacht (service & techniek). Ook zijn er vier bestelbussen geplaatst in het landschap van Miniworld. Als echt Schiedams bedrijf in Groot Rotterdam zijn we zeer trots op deze samenwerking, die in ieder geval vastgesteld is voor vijf jaar." 

Rotterdam in het klein

Miniworld Rotterdam is sinds 2007 een familieattractie in Rotterdam en mag zich de grootste overdekte miniatuurwereld van de Benelux noemen. Tweederde van de attracties is gewijd aan de Rotterdamse haven en het centrum van Rotterdam. Met 100 LED-lampen is het Facilicom-pand niet te missen.