2013 8mei

Facilicom presenteert FM Square

2013 8mei

Op dinsdag 4 juni tot en met donderdag 6 juni vindt de PROVADA, hét jaarlijks ontmoetingspunt van de vastgoedbranche plaats. Gedurende de drie beursdagen in de RAI te Amsterdam treffen ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, woningcorporaties, eindgebruikers en gemeenten elkaar om plannen, ideeën en visies met elkaar te delen.

Dit jaar presenteert Facilicom samen met Ahrend, newDirections, Planon, Sodexo en Twynstra Gudde het FM (Facility Management) Square. FM Square is een nieuw themaplein op de PROVADA die het facilitaire vakgebied in de volle breedte vertegenwoordigen. Het FM Square biedt een ontmoetingsplek voor Vastgoed- en Facility Managers, waar men elkaar en elkaars vakgebied beter leert kennen en daarmee de vele raakvlakken, kansen en mogelijkheden, o.a. door een goed inhoudelijk programma van lezingen, discussie en interactie.

Op het FM-Square worden gedurende de dag in blokken inhoudelijke lezingen gegeven van 15 minuten, met specifieke aandacht voor onderwerpen die op het grensvlak liggen van real-estate, corporate real-estate en facility management. De lezingen worden gegeven door of namens de participanten van het FM Square en door externe deskundigen en sluiten aan bij de dagthema’s van de PROVADA.
Dagthema's zijn:

  • Dinsdag 4 juni: Herontwikkelen, herbestemmen of transformeren? 
  • Woensdag 5 juni: De creatieve stad 
  • Donderdag 6 juni: Zorg (voor) vastgoed 

Wilt u een bezoek brengen aan PROVADA, bezoek dande site en bestel daar uw tickets.