2014 1okt

Facilicom traint 5000ste medewerker in Hostmanship

2014 1okt

Op 29 september trainde Facilicom zijn 5000ste medewerker in Hostmanship. Virginia Lima, medewerker van Gom Zorgsupport werkzaam bij het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssel, ontving na het succesvol afronden van haar training een certificaat. Monique van der Net en Peggy Smeets, personeelsadviseur en operationeel manager bij Gom ZorgSupport, zorgden ervoor dat Virginia Lima in het zonnetje werd gezet. 

Facilicom Services Group startte in 2011 met het Hostmanshipprogramma om daarmee uit te groeien tot beste facilitaire werkgever van Nederland. "De training van onze 5000ste medewerker toont aan dat we werken aan een bijzonder succesvolle implementatie van het programma," vertelt Monique van der Net. "Het is onze overtuiging dat je naast technisch goed schoonmaken er ook voor moet zorgen dat bezoekers van zorginstellingen het gevoel krijgen welkom te zijn. Dat geven wij invulling door Hostmanship te omarmen als gedachtegoed", vervolgt Monique van der Net.Met de trainingen maken we onze medewerkers ervan bewust dat hostmanship geen kunstje is maar een onlosmakelijk onderdeel van je werk is", vervolgt Peggy Smeets. Wij zijn er trots op dat juist een van onze medewerkers de 5000ste medewerker van Facilicom is die de training Hostmanship heeft gevolgd. Dat was voor ons aanleiding Virginia Lima in het zonnetje te zetten. Ook dat is Hostmanship." 

Facilicom zal blijven werken aan de verdere uitrol van Hostmanshiptrainingen binnen zijn organisatie. Door het bieden van Hostmanship komen de Facilicom-bedrijven beter tegemoet aan wensen die opdrachtgevers hebben op het gebied van facilitaire dienstverlening. Het draagt er ook aan bij dat een medewerker zich prettig voelt bij Facilicom. Zo wil Facilicom zijn positie als beste facilitaire werkgever vasthouden.