201611nov

Facilicom viert jubileumfeest met ruim 400 jubilarissen

201611nov

Facilicom Group uit Schiedam, dit jaar zelf 50-jarig jubilaris, organiseerde donderdag 10 november in het Beatrix Theater in Utrecht zijn jaarlijkse jubilarissenavond. Dit jaar zijn 284 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 130 personen 25 jaar, maar liefst 18 vieren een 40-jarige jubileum en zelfs één die 50 jaar in dienst is. Traditiegetrouw worden alle jubilarissen tijdens deze jubilarissenavond bedankt voor hun jarenlange inzet.

Continuering van ervaring en kennis bij Facilicom

Long-time employment is dé manier om waardevolle kennis en ervaring vast te houden en de continuïteit bij opdrachtgevers te garanderen. ‘Facilicom kent daarom lange dienstverbanden en dat wordt maar weer eens bevestigd tijdens de jubilarissenavond’, vertelt Geert van de Laar, CEO van  Facilicom trots.  

Vitaliteit met functieroulatie behouden

‘We zetten al enige jaren actief in op functieroulatie binnen onze organisatie. Een middel om vitaliteit binnen de organisatie te behouden en er voor te zorgen dat medewerkers met een frisse blik blijven kijken naar hun werk. Ook vergroot het de kennisdeling en samenwerking tussen de divisies  en dat werkt’, besluit Geert van de Laar.