201512nov

Facilicom zet 500 jubilarissen in het zonnetje

201512nov

jubilarissenavond 2015 Facilicom

 

Facilicom organiseerde 12 november in de Central Studios in Utrecht zijn jaarlijkse jubilarissenavond. Dit jaar zijn 349 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 137 personen 25 jaar en maar liefst 5 vieren een 40-jarige jubileum. Ze werden traditiegetrouw door Facilicom-oprichter, de heer Geurts bedankt voor hun jarenlange inzet. De foto's van deze mooie avond zijn te vinden op facilicom.nl/jubilaris.

Vasthouden van ervaring, kennis en continuïteit
Facilicom streeft naar long-time employment. Dat is immers dé manier om waardevolle kennis en ervaring vast te houden en de continuïteit bij opdrachtgevers te garanderen. 'Facilicom kent daarom lange dienstverbanden. Dat wordt maar weer eens bevestigd tijdens deze jubilarissenavond', vertelt Martine Geurts, vice-president directeur van Facilicom trots.

Met functieroulatie vitaliteit behouden
'We zetten al enige jaren actief in op functieroulatie binnen onze organisatie. Een middel om vitaliteit binnen de organisatie te behouden en er voor te zorgen dat medewerkers met een frisse blik blijven kijken naar hun werk. Ook vergroot het de kennisdeling en samenwerking tussen de divisies en dat werkt', besluit Martine Geurts.