Facilitaire dienstverlening

Facilitaire dienstverlening is waar Facilicom Group groot mee is geworden. Ons bedrijf bestaat uit een aantal divisies die stuk voor stuk specialist in facilitaire dienstverlening op hun eigen gebied zijn.

Specialismen in facilitaire dienstverlening

Facilicom Group kan u op vrijwel elk terrein de juiste diensten leveren. We houden uw pand schoon, zorgen voor alle veiligheid, maken elke dag een smakelijke lunch voor uw medewerkers, leveren tijdelijk personeel of nemen activiteiten geheel over. Ook bouw, verbouw, renovatie - inclusief de installatietechniek - en onderhoud van panden kunt u aan ons toevertrouwen.

De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vier divisies - GomTrigionFacilicom Solutions en Incluzio - werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.

Facilicom Group bestaat al ruim 50 jaar en telt ruim 31.000 medewerkers en is actief in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk en Ierland. De activiteiten van Facilicom Group zijn ondergebracht in gespecialiseerde divisies.