201622nov

Facilicom op Facility for Future Event

201622nov

Facilicom is dit jaar - als founding partner - prominent aanwezig op het Facility for Future Event op 18, 19 en 20 januari in de Brabanthallen in Den Bosch. Het vakevent wordt nu al hét inspiratie event voor het creëren van meerwaarde genoemd.

Tijdens Facility for Future is er veel aandacht voor diverse facilitaire thema's als schoonmaak, catering, duurzaamheid, gebouwautomatisering en onderhoud. 'Voor Facilicom Group staat dit event in het teken van mens en techniek; de optimale mix', vertelt Facilicom CEO Geert van de Laar. 'Bezoekers maken kennis met diverse innovaties tijdens ons Facilitair Kenniscentrum op donderdagmiddag of luisteren live mee vanaf onze stand met BNR nieuwsradio op vrijdagochtend. Daarnaast zullen diverse mensen uit onze organisatie meewerken aan workshops, presentaties en inspiratiesessies.'

Facility for Future 2017

Tijdens het nieuwe vakevent Facility for Future 2017, waar ontwikkelingen, trends en innovaties binnen het facilitaire werkveld samen komen, staat kennis delen en netwerken centraal. Op inspirerende wijze laat Facility for Future 2017 ontdekken hoe meerwaarde gecreëerd kan worden voor organisaties, klanten en werknemers. Met out of the box visies in het theaterprogramma en leerzame workshops. Ervaar zelf de state of the art hospitality-concepten en hoe adequaat in te spelen op actuele thema's op de interactieve exposities.

Toegangskaarten bestellen

U bent van harte welkom in het grand-café van Facilicom om informeel bij te praten of kennis te maken. Reserveer hier uw gratis toegangsbewijs.