201721feb

Facilicom als deelnemer aanwezig tijdens Facto Congres

201721feb

Op dinsdag 13 juni organiseert Facto met medewerking van onder meer Facilicom het Facto Congres. Binnen facility management gaat het steeds vaker om het leveren van innovatieve en excellente dienstverlening in een inspirerende werkomgeving. Wie in staat is om, samen met externe partijen, deze innovatieve en excellente dienstverlening te leveren, zorgt ervoor dat het primair proces optimaal kan functioneren. Alle reden dus voor een facilitair congres met de titel: 'Innoveren, Inspireren, Excelleren'.

Ontmoet 200 facilitaire vakgenoten, 28 sprekers en experts met onder meer 12 sessies incl. praktijkcases en 2 inspirerende keynotes.

Marieke Borkus

Vanuit Facilicom is Marieke Borkus, consultant hospitality in de praktijk als spreker aanwezig. Tijdens haar workshop: Spelenderwijs aan de slag met hospitality geeft zij samen met John Hoenderkamp (adviseur vrijwilligersorganisatie Maasstad Ziekenhuis) haar visie op Hospitality in de praktijk.

Toegangskaarten

Wil jij ook geïnspireerd worden? Kom dan ook op dinsdag 13 juni naar het Facto Congres. Ga naar http://congres.factomagazine.nl/home en bestel online je toegangskaarten.