201510sep

Geslaagde hospitality middag FMN bij a.s.r.

201510sep

asr, facilicom, bedrijfsrestaurant, hospitality game

Vrijdag 4 september mocht de hospitality kring van de vakvereniging Facility Management Nederland (FMN) ruim 50 gasten ontvangen in een van de grootste kantoorpanden van ons land; a.s.r. op de Archimendeslaan in Utrecht. Emanta Leenen, locatiemanager van a.s.r. en Monique Niers van Facilicom heetten de gehele groep van harte welkom in 'hun gebouw'.

Het hoofdkantoor van verzekeringsbedrijf a.s.r. ondergaat momenteel een ware metamorfose (lees ook: Duurzame renovatie bij a.s.r.). De grijze kantoorkolos uit de jaren '70 verandert vleugel voor vleugel in een schitterend nieuw pand dat openheid en transparantie uitstraalt. Een pand waarbij hospitality overigens een belangrijke rol speelt. Dat wilden a.s.r en Facilicom (facilitair dienstverlener van a.s.r.) graag laten zien aan de leden van de kenniskring van FMN. Na een korte toelichting door Emanta en Monique was er gelegenheid om het pand te verkennen.

Hospitality game enthousiast ontvangen
Na de rondleiding werden de gasten uitgenodigd om het recent ontwikkelde spel 'Hospitality Game' te spelen. Doel van dit spel is om spelenderwijs met als betrokkenen de dialoog te voeren over de rol als gastheer. Door middel van kaartjes worden de deelnemers uitgedaagd om problemen op te lossen en stellingen te verdedigingen. Het zijn herkenbare situaties uit de praktijk. 'Luisterend naar de buzz die de 50 gasten van de kenniskring creëerden, kunnen we concluderen dat we in de opzet geslaagd zijn. We kijken dan ook met trots terug op het evenement. Mede namens a.s.r. en FMN willen wij onze gasten dan ook graag bedanken voor de gezellige, inspirerende middag', concludeert Marieke Borkus, consultant Adviesgroep Klanttevredenheid bij Facilicom.

 De hospitality kenniskring
De hospitality kenniskring bestaat uit leden die interesse hebben in het deelgebied hospitality binnen Facility Management. De leden publiceren en discussiëren over onderwerpen op het gebied van hospitality. Ook organiseert de kenniskring themabijeenkomsten. De kenniskring gaat vanuit verschillende invalshoeken het onderwerp in al zijn facetten benaderen.