Gezellig in de keuken

Ook onlangs je Facilicom Group keukenpakket ontvangen? Mooi, dan ben je er helemaal klaar voor om aan de slag te gaan. Op deze pagina krijg je alvast inspiratie van een heleboel chefkoks: je eigen collega’s. Je weet niet half hoeveel culinair talent we allemaal in huis hebben... Dus trek je schort aan, zoek een leuk recept uit en kook samen een heerlijke maaltijd.

Win het kookboek van Ottolenghi

Bron: www.bol.com

Sta je heerlijk in de keuken te kokkerellen? Maak dan een foto en deel jouw keukenmoment met ons via onderstaande button. Dan maak je kans op het bekende kookboek ‘Simple’ van een chefkok die nog veel bekender is: Ottolenghi (€22,99 in de winkel). Begin maart maken we de winnaars bekend via de medewerkersportalen dus houd jouw portaal dan goed in de gaten!

Deel jouw keukenmoment en maak kans!

Extra cadeau in keukenpakket gevonden?

Heb je in je keukenpakket ook het extra cadeau ontdekt? Op de achterkant van de kaart in het pakket is een cadeaukaart van Bol.com. geprint, ter waarde van € 12,50. Met de persoonlijke code op de kaart kun je op de website van Bol.com iets moois uitzoeken.

Heb je vragen over het cadeau of de bol.com cadeaukaart? Stuur dan jouw vraag naar facilicomcadeau@compacon.com. Je vraag wordt dan z.s.m. beantwoord.

Inspiratie in Facilicom Kookboek

Je staat natuurlijk te popelen om je keukenpakket in gebruik te nemen. Bekijk ter inspiratie het Facilicom Group kookboek! Hierin vind je verschillende recepten van collega’s. Probeer bijvoorbeeld eens het favoriete recept van CEO Geert van de Laar of het recept van collega Laura van Trigion.

Bekijk hier het Facilicom Group Kookboek

Wat is jouw favoriete recept?

Heb je zelf een heerlijk recept om te delen met alle collega’s? Stuur jouw recept dan direct door via onderstaande button. Dan voegen we ook jouw lievelingskostje toe aan het Facilicom Kookboek!

Stuur jouw favoriete recept