Jong Facilicom

Wat is Jong Facilicom?

Wij zijn hét jongerennetwerk van Facilicom gericht op inspireren, verbinden en ontwikkelen.  Onze community is er voor al onze jong professionals  tot en met 35 jaar. Binnen het Jong Facilicom netwerk krijg je de kans om op een laagdrempelige manier nieuwe contacten, ideeën, kennis en vaardigheden op te doen én lever je een bijdrage om Facilicom toekomstproof te maken.

Jong Facilicom is een platform dat activiteiten organiseert voor jonge professionals van alle werkmaatschappijen van Facilicom. Hierbij staan onze kernwaarden altijd centraal: inspireren, verbinden en het faciliteren van persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij je professionele carrière in een stroomversnelling brengen? Wil jij een actief netwerk opbouwen met leeftijdsgenoten bij Facilicom? Wil jij bijdragen om Facilicom klaar te stomen voor de toekomst? Dan is Jong Facilicom iets voor jou!

 

Evenementen

Jong Facilicom is een platform dat activiteiten organiseert voor jonge professionals van alle werkmaatschappijen van Facilicom Group. Hierbij staan onze kernwaarden altijd centraal: inspireren, verbinden en het faciliteren van persoonlijke ontwikkeling. Weten welke evenementen er aan komen? >> Naar evenementen

Nieuws

Jong Facilicom publiceert regelmatig nieuws. Op onze nieuwspagina vind je een overzicht van deze nieuwsberichten. Het laatste nieuws van Jong Faciliicom lezen? >> Naar nieuwsWij versturen ook regelmatig een nieuwsbrief. Wil jij deze ook ontvangen? Meld je dan aan.

Bestuur

Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van het beleid van Jong Facilicom.

Het bestuur 2018/2019 bestaat uit: Nesrin Özcan, Judith Scholtes, Linda Zandink, Joni Beintema, Monica Gaastra, Rogier Kelderman en Ara Hovsepjan. Op de pagina bestuur stellen wij onszelf voor.
>> Naar bestuur