Acitiviteitencommissie Jong Facilicom

Naast het dagelijks bestuur is er een activiteitencommissie die zich richt op de professionalisering en organisatie van de Jong Facilicom evenementen.

Joni Beintema  (Activiteitencommissie) 

Via Jong Facilicom krijgen de jonge honden onder ons de kans toe te treden tot een groot netwerk gelijkgestemden en deel te nemen aan events en activiteiten met als doel te inspireren, te verbinden en kennis te delen. Handig, fijn en een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen, ook buiten je eigen divisie om. Dit sprak mij destijds erg aan toen ik net bij Albron als Foodconsultant was begonnen en mijn eerst invite van JF kreeg. Dit jaar is het aan Monica en mij, en het nieuwe bestuur natuurlijk, om inspirerende en passende events neer te zetten ter afsluiting van 2018 en om 2019 even goed af te trappen. Ik heb er zin in! See you there!

Monica Gaastra (Activiteitencommissie)

Samen met Joni ben ik verantwoordelijk voor het regelen van de events voor Jong Facilicom! Dit doen wij natuurlijk in samenspraak met het bestuur, maar we vinden het erg leuk om hier samen full focus in te gaan! Mocht je leuke ideeën hebben omtrent de events neem dan ook gerust contact met een van ons op. Naast het regelen van de events van Jong Facilicom ben ik ook druk bezig bij Facilicom Energie Management. Dit brengt leuke, nieuwe uitdagingen op mijn pad omtrent duurzaamheid, sales & marketing. Door mijn Traineeship heb ik al meer van Facilicom kunnen zien, zo heb ik hiervoor bij Incluzio gezeten wat mij erg goed is bevallen.