Bestuur Jong Facilicom

Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van het beleid van Jong Facilicom.

Ara Hovsepjan (Voorzitter - Penningmeester)

Mijn naam is Ara en ik ben 25 jaar oud. In 2016 ben ik binnen Facilicom begonnen als Management Trainee. Op dit moment ben ik werkzaam bij Gom als accountmanager/klantmanager voor de businessunits Hospitality.  Jong Facilicom is een mooie interne platform om jonge professionals met elkaar te verbinden. Ik hoop dat we aankomend jaar diverse interessante thema's kunnen aansnijden om Facilicom naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben de hulp van jonge professionals nodig om Jong Facilicom te laten groeien. Help jij mee? 

Linda Zandink (Interne/externe relaties)

Mijn naam is Linda en ben sinds 2013 werkzaam bij Facilicom, divisie Trigion, in de rol van Consultant. Sinds het ontstaan van Jong Facilicom ben ik trots ambassadeur en kijk er naar uit om dit jaar als bestuurslid een bijdrage te leveren voor onze JF'ers waar groei, ontwikkeling en verbinden centraal staat. Binnen JF ben ik samen met Rogier verantwoordelijk voor de interne en externe relaties. Het is mijn ambitie om o.a. de samenwerking tussen de verschillende divisies te stimuleren en met JF mee te kunnen praten met belangrijke thema's binnen Facilicom. Ook op extern gebied leggen we contacten met partners waarmee Facilicom regelmatig kan samenwerken.  

Rogier Kelderman (Interne/externe relaties)

Sinds maart 2018 ben ik in dienst bij Facilicom Intergrated Services in de rol van Projectmanager, fris bij de club dus. Met een achtergrond in de consultancy draag ik mijn steentje bij om het bedrijfsonderdeel door te ontwikkelen, kansen en uitdagingen te identificeren en hierop in te spelen. Binnen JF ben ik samen met Linda verantwoordelijk voor de interne en externe relaties. We zien het als een uitdaging om met JF de aansluiting te vinden bij alle divisies en ze te enthousiasmeren over dit fantastische initiatief. Ook hebben we als JF een grote groep leden met een specifieke expertise in huis. Met dit in gedachte willen we vanuit externe relaties de aansluiting gaan zoeken met andere organisaties voor kennisuitwisseling. Graag tot ziens bij één van onze evenementen!

Judith Scholtes (Communicatie)

Nu 1,5 jaar in dienst bij Facilicom Solutions ga ik met veel energie en plezier de uitdaging aan als bestuurslid van deze club. Als Senior Consultant richt ik mijn blik op de innovatieve veranderingen die op ons afkomen, dit richting robotisering, technologie, duurzaamheid maar ook de war on talent. Als frisdenker en marktverkenner adviseer ik mijn collega's die dagelijks onze klanten moeten blijven verrassen. Een club met jong professionals als Jong Facilicom is naar mijn idee een groep bij uitstek die ons kan inspireren en begeleiden in de transitie naar een toekomst krachtig Facilicom. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij binnen mijn bestuursjaar!

Nesrin Özcan (Evenementen)

Mijn naam is Nesrin Özcan en ben werkzaam bij Albron als Overkoepelend Locatiemanager. Jong Faciliom is het platform waarin jong professionals zich persoonlijk en professioneel kunnen ontwikkelen door van anderen te leren, kennis te delen en ideeën uit te wisselen. Het komend jaar zal mijn focus gericht zijn op evenementen die in het teken zullen staan van inspiratie, verbinding en ontwikkeling. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten tijdens onze evenementen!

Activiteitencommissie

Naast het dagelijks bestuur zijn er twee extra collega's verbonden aan de club. Zij richten zich op de professionalisering van de organisatie van de diverse evenementen.
>> Activiteitencommissie