Bestuur Jong Facilicom

Het dagelijks bestuur is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en coördineren van het beleid van Jong Facilicom.

Alycia Biekram (Voorzitter)

Na 6 jaar ervaring bij Facilicom Solutions ga ik naast mijn reguliere werk met veel enthousiasme, energie en plezier de uitdaging aan als bestuurslid binnen Jong Facilicom. Inspireren, persoonlijke ontwikkeling, kennisdeling en verbinden staan centraal. Maar daarnaast is het ook mijn missie om de jongeren in de organisatie nog meer te verbinden aan de keuzes die gemaakt worden op strategisch niveau. Dit omdat ik erin geloof dat de input van young professionals Facilicom nog krachtiger kan maken door vernieuwde en frisse ideeën. 

Mayela van Walsum (PR)

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam voor Wmo Radar (onderdeel van Incluzio) als teamcoach. Ik ondersteun en stuur het team aan bij het uitvoeren van de welzijnsopdracht. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier evenementen bijgewoond van Jong Facilicom. Dit heeft mij doen besluiten om mij dit jaar in te zetten voor Jong Facilicom. Voor mij staat centraal het ontmoeten van de ander, onze stem als jonge professionals laten horen en onszelf uit te dagen om ons door andere te laten inspireren in ons werk. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met jullie tijdens de evenementen! 

Eva Verbaas (Communicatie)

Sinds juni 2018 ben ik in dienst bij Incluzio, echter ben ik al sinds 2016 binnen Facilicom te vinden. Van stage, naar een parttime baan, naar een afstudeerstage. Na het afronden van mijn studie werk ik sinds juni 2018 als junior adviseur kwaliteit bij Incluzio, dezelfde afdeling als waar het 3 jaar geleden allemaal begon. Ik ben trots dat ik werk bij Incluzio. De afgelopen tijd heb ik met veel plezier evenementen van Jong Facilicom bijgewoond. Voor mij is het belangrijk dat we met Jong Facilicom alle divisies betrekken, zodat we alle young professionals een kans geven om mee te denken en de andere divisies te ontmoeten. Met veel enthousiasme ga ik dit bestuursjaar in. Hopelijk kunnen we vele van jullie verwelkomen op de evenementen. Ik kijk er in ieder geval erg naar uit! 

Tim Platteel (Penningmeester)

Mijn naam is Tim Platteel, ik werk sinds 2018 bij Facilicom als deelnemer aan het 2-jarige trainee programma. Op dit moment ben ik junior klantmanager bij GOM en ben ik samen met een andere klantmanager verantwoordelijk voor één van onze grootste schoonmaakcontracten. Hiernaast ben dit jaar bestuurslid (financiën) van Jong Facilicom. Ik ben enthousiast over onze jongerenorganisatie omdat het een dwarsdoorsnede vormt van onze organisatie. Samen bespreken we strategische thema’s, laten we ons inspireren en maken we plezier; een mooie combinatie! Het is mijn ambitie om Jong Facilicom nog meer in verbinding te brengen met jongerenorganisaties van andere organisaties binnen Nederland.

Steffie van der Pot- Fernández (Evenementen)

Mijn naam is Steffie en ik ben sinds vorig jaar in dienst van Facilicom, divisie Embrace Hospitality Services, in de rol van Hospitality Consultant.  Ik ben onder de indruk van de Facilicom familie organisatie, met name de geweldige sfeer die ik onder mijn medecollega’s voel. Ik ben van mening, dat met deze positieve, ambitieuze en enthousiaste mindset, wij met Facilicom verder kunnen ontwikkelen en verbinden. Als een échte sales tijger, triggert het mij succes te behalen d.m.v. meer aansluiting te zoeken met andere divisies.  Daarnaast, met mijn hotel- en evenementen achtergrond, wil ik ervoor zorgen dat de evenementen namens Jong Facilicom, tot in de puntjes worden georganiseerd, zodat ik iedere deelnemer met een grote glimlach het evenement zie verlaten. 

Elke Marie Borstrok (Organisatie)

In 2018 ben ik bij Facilicom in dienst getreden als Tender Manager. In mijn rol ben ik verantwoordelijk voor het managen van het bidmanagementproces van tenders en Europese aanbestedingen voor business unit Trigion Beveiliging en haar divisies. Mijn focus ligt op de grotere (landelijke) beveiligingscontracten, onderwijsinstanties en regio Zuidoost. Naast mijn reguliere werk ben ik sinds kort met veel plezier bestuurslid binnen Jong Facilicom. Samen met de andere bestuursleden organiseer ik diverse evenementen die nauw samen hangen met wat er speelt in de markt en hoe je hier, als young professional, vorm aan kan geven. Hiermee hopen wij alle Facilicom medewerkers onder de 35 jaar, te inspireren en te verbinden.