Evenementen Jong Facilicom

Big Data

Big data speelt een steeds grotere rol. De hoeveelheid data die opgeslagen wordt groeit exponentieel. Voor ons als facilitair dienstverlener een grote kans om hierin voor onze klanten het verschil te kunnen maken. Expert, We are Landscape neemt ons mee in de wereld van Big Data. Zij begeleiden dagelijks klanten in het vergroten van hun impact door het inzetten van data. Wil jij hier ook spelenderwijs mee aan de slag? Meld je dan aan.

25 april 2019 | 13.30 tot 17.00 uur | Albron De Meern

Nieuw: denk mee via het ledenpanel!

Jong Facilicom bestaat inmiddels al 3 jaar. Sinds die jaren weten we elkaar als jong professionals steeds beter te vinden. Toch blijft dit doel elk jaar op onze positioneringsagenda staan. We dagen jullie uit om met ons mee te denken! Centraal staat de vraag: hoe kunnen we elkaar als jong professionals in onze dagelijkse functie nóg beter vinden? Voor deze interne communicatie challenge dagen we jullie uit. Heb je een idee of wil je meedenken? Geef je dan op via deze link

8 mei 2019 | 14.00 tot 16.00 uur | HK Schiedam

Ontmoet Facilicom België

Kennismaken en verbinden vinden wij als Jong Facilicom, deel van een grote organisatie, erg belangrijk. In dit speciale event ontmoeten we niet één maar twee delen van ons bedrijf. We zijn te gast bij onze zuiderburen Facilicom België, waar wij een presentatie krijgen over hun dienstverlening, klanten en het (mogelijke) verschil tussen NL en Belgie. Maar we zijn niet alleen te gast, we organiseren dit event samen met onze collega's van het KlantKompas. Een unieke kans om in de breedte kennis op te doen en meerdere (persoonlijke) verbindingen te leggen.  Wil jij hierbij zijn? Meld je dan aan via deze link. Voor dit evenement hebben we een aantal plekken beschikbaar.

23 mei 2019 | 14.00 tot 18.00 uur | HK Antwerpen

Sociaal ondernemen: voor een ander

Ook dit jaar zullen wij ons inzetten voor een ander. De maand juni staat vanuit de Facilicom Foundation in het teken van Sociaal ondernemen. Uiteraard gaan wij als Jong Facilicom deze challenge ook aan. Met elkaar willen we de handen uit de mouwen gaan steken binnen een van de projecten van de Foundation. Welke? Daar wordt nog naar gekeken, maar zet alvast een sociale stip in je agenda voor juni. Samen zetten we onszelf in voor een ander!

Juni 2019

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op.