Evenementen Jong Facilicom

Happy 2019!

Are you ready voor 2019! In deze ‘nieuwjaarsduik’ willen we met elkaar proosten op nieuwe kansen, inspirerende events en mooie samenwerkingen. We nodigen je uit voor klinkende glazen in Café Vader Kleinjan om onze goede voornemens te delen met elkaar. Deze locatie is vlakbij station Blaak en op het Noordereiland (5 – 10 min lopen) kun je gratis parkeren. Borrel je mee? Meld je dan aan.

17 januari 2019
16.00 - 19.00 uur
Café Vader Kleinjan, Spaansepoort 73 Oude Haven, Rotterdam

YPC Young Professional Congres – Shift happens

Ben jij al op de hoogte van alle mogelijkheden die technologie ons gaat bieden? Tijdens het Young Professional Congres van dit jaar worden we meegenomen in de toekomst en gaan we concreet kijken wat dit voor jou en jouw werkgever betekent. Dit alles in de vorm van een interactief experiment onder begeleiding van filosoof, trendwachter en friskijker, Ruud Veltenaar. Met jongeren van verschillende organisaties - Dura Vermeer, Volker Wessels, Heijmans, Centric en Facilicom - komen we bij elkaar om kennis op te doen en daarnaast ook interactie te hebben met elkaar. Aan dit event kunnen maximaal 25 collega’s deelnemen. Vol=Vol. Meld je aan.

7 februari 2019
16.30 tot 21.00 uur
ASR, Archimedeslaan 10, Utrecht

Workshop: Trendgedreven innoveren

Wat zijn de trends binnen jouw branche of die van je klant? Weet je dat al? Trends bieden kansen voor innovatie. Ze zijn een gratis bron van inspiratie. Maar wat zijn trends, waar zie je ze en hoe volg je ze? Welke trends zijn NU actueel en waarom? Wat zijn relevante trends en hoe vertaal je deze concreet naar innovaties voor je eigen bedrijf, product of dienst? Tijdens deze workshop gaan we hier actief op in. De Inspiratiebrigade neemt ons hier in een sneltreinvaart in mee en daarna ga je zelf aan de slag! Input waar jij de volgende werkdag direct mee aan de slag kunt gaan. Ben jij erbij? Meld je dan aan.

20 februari 2019
15.00 tot 17.00 uur
Albron, Rijnzathe 1, De Meern

Vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op.