Klas3

Klas3 - Fotocombi veiligheid, gezondheid en bestendigheid

Voor het welzijn van uw kind

Als ouder, leerkracht en schooldirectie zet u het welzijn van het kind en de school voorop. Klas3 helpt u hierbij door onze dienstverlening te richten op 3 thema's: Veiligheid, gezondheid en bestendigheid. Veiligheid, om onbezorgd les te krijgen en te geven. Gezondheid, om optimaal te kunnen presteren. Bestendigheid, om voorbereid te zijn op de toekomst en niet voor verrassingen te komen staan. 
Door deze thema's integraal te benaderen, zorgen we ervoor dat we uw problemen efficient oplossen. 

Klas3, een initiatief van Facilicom, ontzorgt u op alle terreinen. Zo dragen wij bij aan het creëren van een toekomstbestendige omgeving waarin leerlingen gezond en veilig kunnen leren. Dat is onze belofte aan u. Klas3 richt zich op alle gebruikers van het gebouw. Daarbij stellen we de veiligheid en de gezondheid van het kind voorop. Wat naadloos aansluit op uw doel als onderwijsinstelling: goed onderwijs leveren waarin leerlingen het beste uit zichzelf kunnen halen. 

Klas3; een initiatief van Facilicom

Facilicom is een totaal dienstverlener op het gebied van facilitaire diensten van hard- tot soft-services. Wij leveren branche specifieke oplossingen inspelend op de behoefte en problemen van onze klanten

Gratis lesstof

Kans maken op een van de gratis veiligheids- of EHBO-trainingen voor één van uw klassen? Vul dan onze vragenlijst in. U ontvangt sowieso gratis lesstof met als thema's 'energie' en 'lucht'. 

Klas3 - Vragenlijst