201922feb

Media-aandacht Axxicom Airport Caddy

201922feb

axxicom airportcaddy

Na ruim drie weken van acties en werkonderbrekingen, waarin vooral achter de schermen gezocht wordt naar een oplossing, wordt nu ook in de media aandacht gevraagd voor de impasse tussen FNV en Axxicom Airport Caddy over de arbeidsvoorwaarden.  

De berichten in de pers doen echter geen recht aan het werk dat Axxicom Airport Caddy dagelijks voor zijn reizigers doet, bovendien schildert het deze reizigers af als een groep die wij niet herkennen. De berichtgeving bevat daarnaast ook feitelijke onjuistheden, zoals de inzet van minderjarige stagiaires in de nacht. Axxicom Airport Caddy staat voor zijn beleid, waarin ze conform de eisen van de MBO-scholen in het stagebeleid, handelen. De feitelijke onjuistheden worden dan ook met kracht weerlegd. Axxicom Airport Caddy zet alles op alles om tot een passende oplossing te komen.  

Als groot werkgever hechten wij er erg veel belang aan dat onze medewerkers tevreden zijn in en met hun werk en dat zij ‘werkgeluk’ uitstralen.Facilicom Group is een familiebedrijf met meer dan 30.000 medewerkers en met een geschiedenis die meer dan 50 jaar terug gaat. Wij zijn er trots op dat wij veel lange dienstverbanden hebben binnen ons concern. Niet voor niets luidt onze pay-off: happy people make happy people. Een pay-off waar heel veel medewerkers zich iedere dag opnieuw in herkennen.

Wij begrijpen dat wij op dit moment een uitdaging hebben binnen Axxicom Airport Caddy. Een uitdaging die wij ook graag op korte termijn opgelost zien en waar wij ons dan ook voor inzetten.