2017 6sep

Nederlands Kampioenschap debatteren voor Trainees 2017

2017 6sep

Op vrijdag 8 december organiseert Facilicom in samenwerking met de Debat Academie voor de tweede keer het Nederlands Kampioenschap Debatteren voor Trainees. Dit zal plaatsvinden op het hoofdkantoor van Facilicom Group in Schiedam. 

Aan dit kampioenschap zullen zowel onervaren, als ervaren debaters deelnemen. Het toernooi is ideaal voor trainees van verschillende organisaties om hun netwerk uit te breiden en ervaringen uit te wisselen. Maar bovenal om kennis te maken met de kunst van het debatteren.

Programma
In de ochtend zal er een masterclass voor beginnende en voor ervaren debaters plaatsvinden. In de middag vertegenwoordig je samen met je mede-trainee jouw organisatie en breng je de geleerde technieken in de praktijk. De winnende teams nemen het in Lagerhuisopstelling tegen elkaar op en strijden om de titel Nederlands Kampioen Debatteren voor Trainees. Gezamenlijk sluiten we de dag af met een gezellige borrel.

Deelnemende partijen
Diverse organisaties hebben zich al ingeschreven om deel te nemen, zoals overheidsinstanties en commerciële organisaties. Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar. Werk je bij een organisatie waar trainees werkzaam zijn of ben je zelf een trainee en wil je graag deelnemen? Kijk dan snel op http://nkdt.nl/ en meld je aan.

Informatie
Heb je vragen over het kampioenschap of wil je meer informatie over debatteren? Neem gerust contact op met Linsey Oude Meijers – loudemeijers@facilicom.nl of Ara Hovsepjan – ahovsepjan@facilicom.nl.