2016 1jul

Nieuwe editie Facilitair!

2016 1jul

facilitair!, magazine, facilicom, blad

De tiende editie van Facilitair! valt komende dagen bij ruim 9.500 relaties op de mat. Met dit keer maar liefst 48 pagina's nieuws, trends en ontwikkelingen in de (facilitaire) dienstverlening. Waaronder een interview met kunstenaar en innovator Daan Roosegaarde over het recht op schoonheid. Verder onder meer aandacht voor de symbiose met Sonion, robots die het gaan maken en USG People dat totaal integraal gaat in zijn facilitaire dienstverlening.

Verder een diepgravend artikel over cybercrime, dertig jaar maatwerk voor PPS-project Rechtbank Amsterdam, hoe het Albeda College en Gom werken aan samen leren, werken en innoveren, en een artikel over succesvolle gebouwen, op 23 juni het thema van het Facilitair Kenniscentrum. Ook interessant: hoe de medewerkers van Pharmapartners en Mondelèz nu samen lunchen, een beeldverhaal over Willemswerf, en hoe Trigion in Amsterdam 'nuggers' aan een baan helpt.

Facilitair! verschijnt twee keer per jaar en wordt verspreid onder relaties, studenten en andere geïnteresseerden. Abonnementen zijn gratis. Alle artikelen worden ook digitaal gepubliceerd op www.facilitaironline.nl en daar ook nog eens verrijkt met aanvullende informatie, films, foto's en links naar andere content. Facilicom moedigt de discussie aan over de onderwerpen in Facilitair! Ook tips en reacties zijn welkom. Het delen van artikelen (met bronvermelding) is toegestaan.