201610nov

Nieuwe groep trainees van start bij Facilicom

201610nov

Traineeship 2016 Facilicom

Op 10 oktober zijn negen trainees gestart bij Facilicom. De trainees leggen een tweejarig traject af om daarna mogelijk een mooie functie te gaan bekleden op het hoofdkantoor van Facilicom. In deze twee jaar werkt de trainee 4 dagen op twee verschillende, stevige functies binnen één van de divisies van de grootste facilitair dienstverlener van Nederland. De vijfde dag wordt besteed aan eigen ontwikkeling doormiddel van training, coaching, intervisie en consultancyopdrachten binnen de gehele organisatie.

'Facilicom zoekt veelal starters die toe zijn aan verantwoordelijkheid en in staat zijn zich te ontwikkelen tot een allround klant- en resultaatgericht leider, projectmanager of consultant binnen een van onze bedrijfsonderdelen en divisies. Als organisatie zijn we in staat middels ontwikkelprogramma's, begeleiding, kennis en kunde binnen de organisatie om net afgestudeerden op te leiden', vertelt Thea Wagenaar, manager Manangement Development van Facilicom. De groep die voor een traineeship in aanmerking komt, bestaat uit afgestudeerde academici en hbo'ers met maximaal twee jaar werkervaring. Ze zijn meestal jonger dan 27 jaar en hebben de potentie en drive om alles uit hun ontwikkeling te halen. De doelgroep wordt vaak aangeduid als 'high potentials', jongeren met potentieel.

Momenteel zijn er twee Traineeshipgroepen actief bij Facilicom, gestart in 2015 en 2016. Volgend jaar start er weer een nieuwe Traineeshipgroep. Voor meer informatie verwijzen wij naar: www.werkenbijfacilicom.nl/traineeship.