2017 5sep

Nieuwe lichting trainees van start bij Facilicom Group

2017 5sep

Omdat Facilicom Group ervan overtuigd is dat medewerkers het belangrijkste kapitaal zijn, neemt de facilitair dienstverlener – onder andere – ieder jaar een nieuwe lichting trainees aan. Op 5 september starten 15 trainees, om daarna twee jaar lang kennis en ervaring op te doen bij Facilicom Group en zijn verscheidene divisies.

Traineeship 2017 Facilicom

‘Verantwoordelijkheid, ontwikkeling en flexibiliteit zijn slechts een aantal steekwoorden die meespelen in ons selectieproces’, antwoordt manager Corporate Recruitment Geert-Jan Thijssen op de vraag waarop geselecteerd wordt. ‘We zoeken trainees die in staat zijn zich te ontwikkelen tot een allround klant- en resultaatgericht leider, projectmanager of consultant binnen een van onze bedrijfsonderdelen en divisies. Dat hebben we dit jaar op een voor ons nieuwe manier aangepakt, door onder andere een interactieve WhatsApp-groep samen te stellen, waarin we de geselecteerde trainees opdrachten stuurden. Alle opdrachten stonden in het teken van hostmanship, waar ook in de rest van het traject de nadruk op ligt.’

Volgend jaar start er weer een nieuwe Traineeshipgroep. Voor meer informatie verwijzen wij naar: www.werkenbijfacilicom.nl/traineeship.