Facilitaire bedrijven

De facilitaire dienstverlening van Facilicom Group is verdeeld over de volgende gespecialiseerde divisies:

Breijer Bouw en Installatie

Onder de naam Breijer is Facilicom Group actief in de bouw en de installatietechniek. We bouwen en renoveren projecten in de utiliteitsbouw, het onderwijs, de zorg en de woningbouw. Doordat we alle facetten van bouw en techniek in huis hebben, kunnen we opdrachtgevers een totaalpakket bieden. Ook zijn we in staat al onze diensten te integreren waardoor er nog maar één projectorganisatie nodig is en de bouw veel sneller en efficiënter kan verlopen. Dat totaalpakket kan ook nog eens worden uitgebreid met service en contractonderhoud, waarmee zekerheid ontstaat over de exploitatie op de lange termijn. Door al bij de bouw rekening te houden met het onderhoud maken we het mogelijk de exploitatiekosten laag te houden. 

Facilicom Solutions

Bij Facilicom Solutions staan integrale facilitaire oplossingen op maat centraal. Zo kunnen wij verschillende diensten voor u integreren waarbij u nog maar één contact - persoon heeft en u nog maar één verzamelfactuur ontvangt. Hierbij hanteren wij verschillende serviceconcepten, toegespitst op uw specifieke behoeften. Zo adviseren wij u over het combineren van diensten in een van onze serviceconcepten. Indien u behoefte heeft aan het managen en optimaliseren van uw huidige facilitaire dienstverleners dan kunnen wij u dat ook uit handen nemen. Maar u kunt bij ons eveneens terecht voor het complete estate management van uw panden. Desgewenst kunnen wij u van dienst zijn met de inzet van onze professionele facility-, interim- en projectmanagers.

Gom Schoonhouden

Schoonmaakwensen en -behoeften zijn in elke sector verschillend. Daarom is Gom het eerste sectorspecifieke schoonmaakbedrijf met landelijke dekking. Opdrachtgevers vinden bij Gom expertise en capaciteit verdeeld over zes verschillende businessunits: Zorg, Hospitality, Onderwijs, Offices, Food & Industry (Kleentec) en Specialistische Reiniging. Als onderdeel van Facilicom Group heeft Gom meer dan 8.500 medewerkers, verdeeld over elf vestigingen.

Tapwacht Service en Techniek

Gastvrijheid bieden, het mensen naar de zin maken: dat is uw vak. En om dat vak goed te kunnen uitoefenen, moet uw werkomgeving helemaal in orde zijn. Tapwacht helpt u daarbij. Als totaalleverancier voor de horeca kunt u bij ons terecht voor een perfect advies voor het ontwerp en de inrichting van uw bar. We doen bovendien levering en installatie van buffetkasten, koffiemachines én van alle drank- en koelinstallaties. Verder zijn we ook nog eens dé partij voor reiniging en onderhoud van al uw installaties. En natuurlijk kunt u 24/7 bij ons terecht met al uw storingen. 

Trigion Beveiliging

Met ruim 7.000 medewerkers en een grote diversiteit aan producten en diensten is Trigion het meest complete beveiligingsbedrijf van Nederland. Wij beveiligen van luchthaven tot ministerie en van energiebedrijf tot winkelcentrum. De brede focus van Trigion en de drang om te vernieuwen maken dat we onze opdrachtgevers voor ieder specifiek risicoprofiel de beste oplossing bieden. Door de kwaliteit en de resultaten van onze werkzaamheden voortdurend te meten en bij te stellen, maken we onze dienstverlening steeds professioneler. Tevens ontstaat zo inzicht in veranderende behoeftes en wensen. 

Hoffmann Bedrijfsrecherche (onderdeel van Trigion)

Al ruim 45 jaar maakt Hoffmann zich sterk voor uw veiligheid. Oplossingsgericht als het moet, dankzij onze doorgewinterde bedrijfsrechercheurs en adviseurs. Integer, objectief en altijd direct beschikbaar. Maar beter nog voorkomen we een incident of een crisis. Hoe? Door preventief cybersecurity en riskmanagement voor u in te zetten. Met een scherp oog, een luisterend oor en een rechtvaardig hart. Samen maken we van uw zwakste schakel - de mens - de sterkste. 

Safety Group (onderdeel van Trigion)

Sinds 1995 realiseert de Safety Group zekerheid en is de organisatie uitgegroeid tot een complete dienstverlener in de totale markt van (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie. Als zelfstandige entiteit draagt de organisatie bij aan het integrale portfolio van Trigion. Door optimaal samen te werken, te ontzorgen en de kracht van zijn dochterbedrijven te bundelen. De Safety Group bestaat uit sterke schakels, elk met hun eigen kracht en expertise. Juist die onderlinge verbinding en synergie, dat is wat de organisatie sterk maakt en hoe zij haar doelen bereikt. De Safety Group is specialist op het gebied van verkeer & vervoer, beveiliging & veiligheid en advies & educatie. Daarmee biedt de organisatie totaaloplossingen die uniek zijn voor iedere opdrachtgever en ieder evenement.

Directschoon (onderdeel van Gom)

De schoonmaak van je kantoor kun je als mkb’er ook prima zelf regelen. Online, samen met Directschoon. Directschoon levert de schoonmaakdiensten die nodig zijn, niets meer of minder. We maken een afspraak over de gewenste uren schoonmaak per periode van vier weken. In die uren verzorgen we bijvoorbeeld de schoonmaak van kantoren of specialistische reiniging of sturen we onze glazenwasser langs. Ook leveren wij, indien gewenst, sanitaire artikelen, zoals wc-papier, handdoekjes en andere producten voor een fris toilet. Wil je iets veranderen in de uren of tijdstippen? Geen probleem. Op je eigen online-omgeving Mijn Directschoon log je in en verander je wat je wilt. Wij zijn ervan overtuigd dat je meer succes hebt in een schone omgeving. En we willen het mkb hierbij zelf graag de touwtjes in handen geven. Daarom bedachten we Directschoon: een manier om je zakelijke schoonmaak zelf online en eenvoudig te regelen.

Kleentec (onderdeel van Gom)

Levensmiddelenproductie en hygiëne horen bij elkaar als peper en zout. De kwaliteit van de hygiëne heeft rechtstreeks invloed op de kwaliteit en veiligheid van het eindproduct. Het kan niet anders of u besteedt daar als producent veel tijd en aandacht aan. Sterke resultaten op dit gebied vragen echter om specifieke kennis, ervaring en visie. Die heeft u waarschijnlijk zelf niet in huis en ook bij de standaard reinigingsbedrijven treft u die niet aan. Kleentec biedt de levensmiddelenindustrie hoogwaardig specialisme op het gebied van natte reiniging en droogreiniging, desinfectering en productieklaar maken. Hierbij zijn we actief in de markten van vlees, kip, vis, groente, maaltijden en brood/banket.

We maken uw hoofd en handen vrij zodat u zich zorgeloos en volledig kunt richten op uw core business. En dat is niet het enige. Binnen onze expertise helpen we u bovendien, waar mogelijk, processen te optimaliseren en kosten te besparen. Kleentec geeft uw resultaat meer glans!

HOD Nederland (onderdeel van Facilicom)

HOD Nederland BV biedt voor elke situatie van leegstaand vastgoed een oplossing. Ooit gestart als eerste professionele anti-kraak bedrijf in ons land, zijn wij in bijna 30 jaar uitgegroeid tot een leegstandsbeheerder met een breed pakket aan diensten en een omvangrijke lijst opdrachtgevers. Kiest u voor HOD Nederland dan kiest u voor een efficiënte en effectieve bescherming van uw vastgoed en voor een even betrouwbare als enthousiaste dienstverlener die dag en nacht voor u klaar staat. 

Albron (strategisch partner)
Albron bedenkt, bouwt en beheert foodconcepten met een verhaal. Voor bedrijven en overheden, op scholen en universiteiten, in ziekenhuizen en zorginstellingen, op evenementen en in dag- & verblijfsrecreatie. Met ruim 4.000 medewerkers die op meer dan 800 locaties in Nederland werkzaam zijn. Met als basis een groot gevoel voor gastvrijheid, lekker, gezond en duurzaam eten & drinken, aantoonbare betrokkenheid, het vertrouwen in stevige samenwerkingen en de durf om dingen anders te doen. Die optelsom biedt opdrachtgevers meerwaarde met financieel voordeel, hun gasten een warm welkom, medewerkers een prettige werkgever, leveranciers een sterke partner en de maatschappij een organisatie die vorm geeft aan de toekomst. Zo creëren we al ruim 100 jaar waardevolle momenten voor iedereen die bij Albron betrokken is.