201524sep

Prorest Catering trots op lancering concept JUUL

201524sep

Prorest Catering heeft op woensdag 23 september met veel trots zijn nieuwe concept JUUL gelanceerd. Ten overstaan van zo'n vijftig aanwezigen presenteerden initiatiefnemers Dick Bennink (algemeen directeur), Patrick Polak (commercieel directeur) en Ferry Schepens (manager inkoop en formulemanagement) het concept dat je energie geeft. Het nieuwe concept sluit naadloos aan op de vraag van de gast, de ontwikkelingen in de markt en uiteraard bij de missie en visie van Prorest. Niet voor niets is de pay-off van JUUL dan ook: geeft je energie.

Fysieke en mentale energie

De basis van het nieuwe concept is "lekker eten en drinken". Dat klinkt basaal, maar niets is minder waar. Commercieel directeur van Prorest Catering Patrick Polak legt uit: 'De toegevoegde waarde van eten en drinken in een organisatie wordt steeds belangrijker, omdat je daarmee zowel fysieke als mentale energie in een organisatie kunt brengen. En dat draagt weer bij aan gezondere werknemers en goed werkgeverschap. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat voor iedere organisatie geldt dat de medewerkers het belangrijkste kapitaal zijn. Zij maken het verschil en zijn de drijvende kracht achter het succes van een organisatie. En hoe beter de medewerkers in hun vel zitten, hoe beter de organisatie presteert.'

JUUL's gastvrijheid

Deze visie past Prorest ook op de eigen medewerkers toe. Polak vervolgt: 'De cateringmanagers bij JUUL zijn zelf verantwoordelijk voor de menusamenstellingen op de locatie. Ze krijgen vrijheid en we ondersteunen ze in ondernemerschap. Omdat het in onze ogen steeds méér gaat om de gedachte achter het concept, om het verhaal. Uiteraard in combinatie met de juiste uitstraling in een horeca-achtige omgeving, met de gastvrijheid die daar bij komt kijken en met de juiste producten. Het liefst ambachtelijk, zoals de producten van ons eigen label Met liefde gekozen. Hierin vallen alleen maar authentieke, ambachtelijke producten waaronder ons eigen brood van de hand van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand.'

JUUL als ontmoetingsplek

Een ander bijzonder aspect aan het nieuwe concept zijn de openingstijden. JUUL hanteert ruime openingstijden. Zo wordt het restaurant veel meer een ontmoetingsplek. Patrick licht verder toe: 'Wij geloven dat lunch gelijk staat aan rustmoment. Even de bakens verzetten, andere collega's spreken, aandacht voor jezelf. Waar mensen - naast lekker en gezond eten en drinken - elkaar ontmoeten. Dat is de toekomst.'