201414nov

Ruim 570 jubilarissen zijn de ster bij Facilicom

201414nov

Facilicom organiseerde op 13 november in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen zijn jaarlijkse jubilarissenavond. Tijdens deze avond - die als thema 'U bent een ster bij Facilicom' droeg - werden ruim 570 jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar zijn 423 medewerkers 12,5 jaar in dienst, 128 personen 25 jaar in dienst en vieren er acht hun 40-jarige jubileum.

Facilicom streeft naar long-time employment. "Door het binden van de medewerkers aan de organisatie kunnen wij kennis en ervaring vasthouden en de continuïteit bij de opdrachtgevers garanderen", vertelt Martine Geurts, vice-president directeur van Facilicom. "Wij organiseren eens per jaar een speciale avond waarbij onze jubilarissen in de schijnwerpers worden gezet".

De oprichter van Facilicom, de heer Geurts (85), verzorgt het welkomstwoord en geeft zelfs een speech tijdens deze feestelijke avond. De heer Geurts blijft dat doen zolang zijn gezondheid dat toelaat. De heer Geurts is ervan overtuigd dat de medewerkers "de sterren zijn die Facilicom doen stralen". En daar wil hij ze graag persoonlijk voor bedanken.