201718jan

Samenwerking SV FMR Hogeschool Rotterdam en Facilicom

201718jan

Studievereniging FMR van de opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Rotterdam en Facilicom gaan samenwerken. Studenten krijgen zo de kans om op een leuke en informele manier kennis te maken met het werkveld en met Facilicom als werkgever. Het officiële moment van ondertekenen vond plaats tijdens het Facility for Future evenement in 's-Hertogenbosch 

Facilicom gaat samenwerken met studievereniging FMR
Ondertekening samenwerken met studievereniging FMR

FMR: Eerste studievereniging van de opleiding

Sinds oktober 2015 is de studievereniging van de opleiding Facility Management voor studenten aan de Hogeschool Rotterdam in het leven geroepen. Na maanden van brainstormen en vergaderen kunnen wij met trots zeggen dat de eerste studievereniging van onze opleiding een feit is: FMR.

De vereniging, gevestigd in hartje Rotterdam is de spil tussen het facilitaire werkveld en aanstormende facilitair talenten van Hogeschool Rotterdam. De vereniging zit in de pioniersfase en is op zoek naar activiteiten die studenten een leerzame en vooral leuke tijd laten ervaren.

Doel

Ons doel is om studenten met dezelfde voorkennis samen te brengen en deze kennis te delen. Zo is er plaats voor leerzame activiteiten binnen de vereniging, maar ook volop gelegenheid tot een gezellig samenzijn met studiegenoten. Dit willen wij verwezenlijken door contacten te leggen met het werkveld en kennis te maken met nieuwe vormen van leren en netwerken met bedrijven. 

Partners

Om dit te kunnen verwezenlijken is het noodzakelijk samen te werken met partners. Al geruime tijd sponsort Facilicom activiteiten voor de studie Facility Management aan de Hogeschool Rotterdam. Een samenwerking kon dus ook niet missen. Zowel Facilicom als de studievereniging FMR vinden het belangrijk dat studenten is een vroeg stadia contact komen met het werkveld.