201829mrt

Schrijf je in voor Facto-workshop BAANbrekende SAMENwerking

201829mrt

facto congres 2018

Op dinsdag 5 juni vindt in Hotel Van der Valk in Veenendaal het jaarlijkse Facto Magazine Congres plaats. Tijdens dit congres komen meer dan twintig sprekers waaronder vertegenwoordigers van UWW, Sodexo en Facilicom Solutions aan het woord.

In de workshop 'BAANbrekende SAMENwerking’ vertellen Jan Achterberg (hoofd huisvesting UWV), Jef van de Wetering (operations director government Sodexo) en Jeroen Hofmeester (directeur multiservices & maincontracting Facilicom) over hoe twee concurrerende dienstverleners samenwerken aan de ambities van UWV.

Tijdens de transitieperiode in 2017 investeerden alle partijen fors in samenwerking. En met succes: door gezamenlijke focus en transparantie is de medewerkers- en klanttevredenheid aantoonbaar gestegen. De drie partijen slaan nu ook de handen ineen door gezamenlijk te innoveren. Samen werken ze aan één gezamenlijk ambitie; de toegevoegde waarde van facility management meetbaar maken en kansen creëren voor de ‘klanten’ van het UWV.  Meer informatie over deze en andere workshops en hoe in te schijven voor het congres vindt je terug op de site van het Facto Congres.