2018 6jun

Schrijf je in voor Gom-event Future FM

2018 6jun

Facilitair management staat de komende jaren voor forse veranderingen. Die ontwikkeling wordt vooral aangejaagd door innovatieve disrupties en nieuwe technologie. Met het event Future FM geeft Gom een inkijkje in de toekomst. Op donderdag 21 juni laten op landgoed De Horst in Driebergen twee sprekers hun licht schijnen over de veranderingen waar facilitaire organisaties voor staan.

Landgoed de Horst
Landgoed de Horst

Christiaan Kromme, een van de twee sprekers tijdens Future FM, pleit voor een integratie van technologie, mens en organisatie. Als futuroloog is Kromme vooral geïnteresseerd in de menselijke kant van innovatie. ‘De cultuur van een bedrijf is de eerste belemmering voor verandering. Als die cultuur niet verandert, kun je de rest van de processen vergeten. Mensen moeten beseffen dat innovatie niet gebeurt bij een innovatiedirecteur, maar onderop, op de werkvloer. Als mensen dat door hebben zie je een verandering van mindset komen’, constateert de schrijver van het boek ‘Humanification – Go digital, stay human’ die zijn betoog vertaalt naar consequenties voor het facilitaire vakgebied.

Ex-formule-1 coureur Robert Doornbos

De presentatie van tweede spreker Robert Doornbos sluit aan bij de nieuwe positionering van Gom, die van sectorspecialist. Als Formule-1 coureur voor onder meer Red Bull Racing was Doornbos een decennium terug ook zo’n specialist. Maar het is ook de integrale samenwerking in het Formule-1 team die het succes bepaalt, is de strekking van zijn presentatie.

Landgoed de Horst
Landgoed de Horst

Sectorspecialist Gom

Als sectorspecialist heeft Gom al een voorschot op de veranderende toekomst genomen. Het bedrijf ziet de wensen en eisen van opdrachtgevers sterk veranderen. Specialisatie per sector moet het antwoord zijn om uiteenlopende klanten goed van dienst te blijven zijn. Die aanpak moet het ook mogelijk maken om sneller innovaties per sector door te voeren.

Schrijf je in

Future FM wordt gehouden op donderdag 21 juni op landgoed De Horst in Driebergen. Het officiële programma begint om 13.15 uur en eindigt rond 17.00 uur met een borrel. Future FM is exclusief toegankelijk voor facilitair directieleden, facilitymanagers, inkopers van facilitaire diensten en contractbeheerders van facilitaire diensten. Meer informatie is te vinden op https://gom.nl/aanmeldenfuturefm