201316jan

Tapwacht nu grootste serviceorganisatie koffie

201316jan

Tapwacht heeft per 1 januari de onderhoud en serviceactiviteiten van Koffie Techniek Nederland geïntegreerd in haar onderneming. De marktleider in plaatsing, vervanging, onderhoud en service van (warme) drank-, bar- en koelinstallaties versterkt hiermee zijn positie in het segment koffiezetapparatuur. Door deze overname ontstaat in een keer de grootste onafhankelijke serviceorganisatie op het gebied van koffietechniek in Nederland. 

Tapwacht is al geruime tijd actief in het onderhouden en servicen van diverse merken koffiemachines in Nederland. 'Koffie Techniek Nederland verzorgde de in- en verkoop van de betere koffiemachines in de markt, met alles wat daarbij hoort; plaatsing, onderhoud en service. De overname van de onderhoud en servicetak vormt een mooie aanvulling op ons portfolio. Tapwacht zal zelf geen koffiemachines gaan verkopen. Dit zou de onafhankelijkheid schaden' vertelt Luuk Niels, algemeen directeur Tapwacht. 

Door de uitbreiding van het team met koffiemonteurs is het kennisniveau op diverse merken koffiemachines flink uitgebreid. Dit gecombineerd met het landelijke netwerk zorgt voor een optimale invulling van technisch onderhoud.  'Deze overname past in onze groeiambitie om een verdere professionalisering te bewerkstelligen op het gebied van koffietechniek', besluit Niels.