201313mei

Tapwacht viert 30-jarig jubileum

201313mei

Tapwacht Service en Techniek, onderdeel van Facilicom Services Group uit Schiedam, is al 30 jaar lang een vertrouwd adres voor ruim 16.000 horecaondernemers en vrijwel alle Nederlandse brouwerijen, frisdrankfabrikanten, koffiebranders en leveranciers van koffiemachines. Daarmee is Tapwacht marktleider in de horeca.

'Tapwacht is vanaf 1983  ontwikkeld van dé GOM uit Schiedam  naar Tapwacht Service en Techniek uit Rotterdam,  een full service dienstverlener op het gebied van dranktechniek. 'Daar zijn wij bijzonder trots op, zegt Luuk Niels, algemeen directeur van Tapwacht. We zijn al jaren bekend als het vaste adres voor het reinigen van bierleidingen. Vanaf 1996 is daar stapsgewijs de levering, installatie en onderhoud van bier-, postmix- en koelinstallaties aan toegevoegd. In 2011 zijn we gestart met de koffie als nieuwe activiteit. We zijn dus aardig op weg om -onze dienstverlening uit te bouwen naar een 'one-stop-shop'- concept voor de horeca, aldus Luuk.

Om het 30 jarige bestaan te vieren bracht Tapwacht op donderdag 9 mei ruim honderd medewerkers en hun partners bij elkaar voor een speciale feestavond. Tijdens deze avond werden alle  aanwezigen in het zonnetje gezet en bedankt voor hun trouwe inzet de afgelopen jaren.