201317okt

Van Hagen directeur business development zorg

201317okt

Met ingang van 15 september is drs. Marc van Hagen benoemd in de functie van directeur business development zorg bij Facilicom Facility Solutions. Van Hagen komt van het UMC Utrecht waar hij lid was van het directieteam van het Facilitair Bedrijf. Daarvoor was hij werkzaam in de care sector voor cateraar Albron. De laatste jaren timmert Facilicom met aansprekende initiatieven aan de weg in de zorgsector.

Van unieke partnerships met ziekenhuizen over de hele breedte van het facilitair bedrijf tot en met cliëntenparticipatie bij de levering van dienstverlening in de gehandicaptenzorg. Maar ook met Hostmanship en het ZorgSupportconcept dat artsen en verpleegkundigen maximaal ontlast door de meeste voorkomende niet medische handelingen bij allround gastvrijheid-medewerkers te beleggen.

Dankzij deze initiatieven speelt Facilicom een steeds grotere rol zowel in ziekenhuizen als in de langdurige zorg. Niet alleen als dienstverlener maar ook als strategische partner. Daardoor ontstond de behoefte om iemand toe te voegen aan het directieteam die zich volledig richt op het samen met zorginstellingen ontwikkelen van nieuwe dienstverleningsconcepten. Met de aanstelling van Marc van Hagen is deze functie ingevuld.

Facilicom heeft de ambitie de facilitaire partner te zijn van instellingen in de care en cure-sector. ‘Het vakmanschap, de flexibiliteit en de passie van onze medewerkers staat wat mij betreft bovenaan; zij maken richting bewoners, patiënten en gasten het verschil’, vertelt Marc van Hagen. ‘Al onze facilitaire concepten dragen daadwerkelijk bij aan het realiseren van de ambities en doelstellingen van een zorginstelling. Voor een groot deel maken we dat nu al waar. Ik kijk ernaar uit om de komende jaren samen met anderen dit verder te ontwikkelen. Door goed te luisteren, door samen te werken, maar ook door een tikkeltje eigenwijs te zijn’.