201314jan

Volg volgfacilicom

201314jan

Facilicom erkent de waarde van social media en investeert daarom volop tijd en aandacht om via deze kanalen te communiceren met relaties, medewerkers en andere geïnteresseerden. Geïnteresseerden worden geïnformeerd over ontwikkelingen op de facilitaire markt  in het algemeen en over Facilicom en zijn bedrijven in het bijzonder. 

Aan deze kanalen wordt nu een nieuwe vorm toegevoegd; namelijk het  Twitter-kanaal Volg Facilicom. Hiermee bieden wij vanaf nu inzicht in de werkzaamheden van medewerkers van het gehele bedrijf. Hoe? Elke 14 dagen krijgt een medewerker van Facilicom het beheer over een speciaal daartoe ingericht account. Deze medewerker geeft door middel van tweets, stellingen en blogs, inzicht in zijn/haar bezigheden. Hierdoor komen volgers van dit account ook dichter bij het werkveld van de Facilicom-medewerker te staan en kan daarmee mogelijk ook tot interessantere, nieuwe of vernieuwende inzichten komen. 

De komende twee weken staan de werkzaamheden van Erik Diekmeier (commercieel directeur Breijer) in de schijnwerpers. Wilt u Erik en onze andere medewerkers ook van dag tot dag volgen; klik dan hier.