Van 23 t/m 27 september 2019 vindt de tweede Week van het Werkgeluk plaats, in Nederland en daarbuiten. Natuurlijk doet Facilicom Group ook mee! Voor ons staat elke dag in het teken van werkgeluk maar een kans als deze grijpen we graag aan om dit nog eens duidelijk te maken. Nieuwsgierig wat je deze week te wachten staat? Check snel het vervolg op deze site. 

Webinar

Je weet dat we ons bij Facilicom Group sterk maken voor werkgeluk. Voor jóuw werkgeluk. Maar waarom doen we dat eigenlijk? Hoe doen we dat, werken aan jouw werkgeluk? En waarom vinden wij het zo belangrijk dat jij plezier hebt in wat je doet? Jörgen Raymann, CFO Maartje Bouvy en Happy Officer Justin Clausing gaan met elkaar in gesprek en beantwoorden al jouw vragen op vrijdag 27 september om 15.00 uur.

Meer informatie en meld je aan

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen tijdens de Week van het Werkgeluk en tips en tricks ontvangen om met werkgeluk aan de slag te gaan? Schijf je dan in voor de nieuwsbrief.

 
Ik ga ermee akkoord dat Facilicom Group mijn persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Je kunt jezelf op elk moment afmelden voor onze communicatie. Voor meer informatie raadpleeg onze privacy statement.

 

Werkgeluk is...

Wat betekent werkgeluk voor jou? We horen het graag. Je kunt dit zelf aangeven via een fomulier door op onderstaande button te klikken, maar wij gaan ook het land in om met jou in gesprek te gaan. 

Werkgeluk is...

Geert op zoek naar werkgeluk

Ook Geert van de Laar (onze CEO) gaat tijdens de Week van het Werkgeluk op zoek naar werkgeluk.

Bekijk hier alle video's

Fluitend de dag door challenge

Een training werkgeluk voor je team winnen? Doe dan mee aan de fluitend de dag door challenge! Fluit/dans op het refrein van Happy van Pharrell Williams en deel je filmpje/foto op social media. Vergeet niet FacilicoM Group te taggen of #fluitenddedagdoor te gebruiken in je bericht. Bekijk de social media kanalen (Facebook en Instagram) van Facilicom Group voor alle filmpjes.