Facilicom Labs - Data

Beveiliging op afstand? Trigion Next is altijd dichtbij

De wereld verandert en risico’s veranderen mee. Er worden hogere eisen gesteld aan de beveiliging, nieuwe technologie doet zijn intrede en tegelijkertijd nemen de loonkosten significant toe. Met de traditionele en beproefde werkwijzen zijn we steeds minder in staat om aan deze ontwikkelingen  het hoofd te bieden. Met dienstverlening op afstand helpt Trigion, door middel van slimme systemen en data-analyse, een kwalitatief hoogwaardige en toekomst vaste beveiliging te realiseren. 

Mike Broens, Technical Business Consultant bij Trigion: "Trigion Next hanteert een integrale aanpak en combineert fysieke dienstverlening met data-intelligentie. Trigion Next biedt de beveiligingsoplossing 'als een dienst' aan, via een integraal beveiligingsplatform. Klanten zijn op deze manier geen eigenaar meer van bepaalde producten of diensten, maar kunnen erover beschikken wanneer het nodig is. Dit heeft onder anderen kostenreductie als gevolg.”

Trigion Next is volledig systeemonafhankelijk en is daardoor toepasbaar op elke veiligheidsorganisatie. Trigion Next voldoet aan de hoogste certificeringen, zoals de NEN50518- certificering en de ISO27001. Daarmee biedt Trigion Next een hoge systeembeschikbaarheid en informatieveiligheid conform AVG en voldoet hiermee aan de Europese standaard.

Op 7 april 2019 presenteerde business development manager Stijn Merkelbach oplossingen voor remote (security) services en ontwikkelingen rond Trigion Next in het programma Business NL.