Werkgeluk Onderzoek 2019: heeft aandacht voor werkgeluk zin?

Meer dan een kwart van de medewerkers in Nederland mag zich gelukkig prijzen: zijn of haar organisatie besteedt veel aandacht aan het werkgeluk van medewerkers. Maakt dat medewerkers gelukkiger in het werk?

Afgelopen zomer heeft Happy Office samen met de MonitorGroep en de Gelukkig Werken Academie een onderzoek uitgevoerd naar werkgeluk waarin ze onder andere onderzochten wat de invloed van aandacht voor werkgeluk op het werkvloer is. Verder hebben ze net als in het onderzoek van vorig jaar gekeken naar de stand van zaken. 'Hoe werkgelukkig zijn we in 2019?' en 'Welke belangrijke factoren bepalen en beïnvloeden werkgeluk zoals: vertrouwen, waardering en zingeving?'

Lees hier de eerste onderzoekresultaten.
Meer lezen over werkgeluk en de laatste ontwikkelingen binnen Facilicom Group en haar divisies? Blijf op de hoogte en schrijf je hieronder in voor relevante updates. 
 

 
Ik ga ermee akkoord dat Facilicom Group mijn persoonsgegevens verwerkt om mij via verschillende marketingkanalen te informeren. Je kunt jezelf op elk moment afmelden voor onze communicatie. Voor meer informatie raadpleeg onze privacy statement.