Persoonlijke verhalen

Waar je blij van wordt is voor iedereen anders. Maar een eigen plek waar je past, gezien wordt en de kans krijgt te groeien; dat zijn thema’s die telkens weer opduiken. Succes blijkt daarbij opvallend vaak het resultaat van hoe je met tegenslagen om gaat. Dat levert verhalen over werkgeluk op die het vertellen meer dan waard zijn.

Ariana Karta: ‘Onafhankelijk dankzij m’n baan’

Je moet sterk zijn in het leven. Dat is een afspraak die Ariana Karta (32) met zichzelf gemaakt heeft. Vijf dagen werken in de catering combineert ze met de zorg voor haar dochtertje. “Als we samen genoeg hebben is het goed.” >> Lees meer

Joey Griffin: ‘Hier ben ik volwassen geworden’

Voor Joey Griffin (27) is het snel gegaan. Wat begon met een bijbaan als schoonmaker bleek aanleiding voor een verrassende carrièrestap. Ook nu, als rayonleider bij Gom Hospitality, is hij niet uit-ontwikkeld. “Ik zoek graag de weerstand op om bij te leren.” >>Lees meer

Gerard Hollink: 'Vooral de band die je opbouwt met de horeca-eigenaren is veel waard'

Als Gerard Hollink (60) in de buurt is, dan weet je dat er bier aan te pas komt. Let wel: het zijn de tapinstallaties van cafe’s, restaurants en andere horecabedrijven in en rond Enschede die op zijn aandacht kunnen rekenen. Al sinds Tapwacht werd opgericht is hij erbij. Zesendertig jaar later is daar die lastige vraag: afbouwen, hoe doe je dat? >> Lees meer